arrow-back Terug naar overzicht
Nieuws

Nieuwe website staat live!

Tijd voor verandering

Wij houden er van; verandering. Iets beter maken. Doorgaan. Dat wilden we ook uitstralen op onze website. En daarom was het tijd voor verandering. Tijd om te laten zien hoe wij hét verschil maken. Onze nieuwe website nodigt je uit om de diepte van onze projecten te verkennen. De impact van ons werk te ervaren. Blader door onze klantcases en ontdek hoe we de visie van onze klanten tot leven hebben gebracht. Van concept tot realiteit.

Laat je inspireren

Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een kantoor dat innovatie aanjaagt, een winkeleigenaar die de klantbeleving wil verbeteren of een bedrijf dat zijn identiteit wilt versterken; onze website is ontworpen om je te inspireren. Laat je leiden door het vakmanschap en de strategie achter elk project. Bekijk onze projecten.

Ontmoet onze waarmakers

Achter elk verbluffend interieur staat een toegewijd team van experts. Waarmakers, noemen we onszelf ook wel. Op onze nieuwe website stellen we je graag voor aan onze waarmakers. We vertellen je alles over onze passie. Omdat er voor ons niks mooiers is dan bouwen. Het mooiste van alles is dat we werkplekken mogen bouwen waar werknemers zich thuis willen en kunnen voelen. Voor ons als interieurmakers is dat de drive die het beste in ons naar boven haalt. Ontmoet ons team.

Artikelen

Op onze nieuwe website delen we achtergrondartikelen. Artikelen die onze blik op moderne werkruimten verduidelijken en de behoeften van de moderne werknemer uiteenzetten. Ook schrijven we over hoe de kantoren van de laatste tientallen jaren niet met, maar juist tegen onze oerinsticten ingaan én hoe je dit omdraait.

Over de auteur
Tom Eskes

Tom is commercieel projectmanager bij Maakt Projecten. Met zijn passie voor interieur en bouwen weet hij toffe projecten neer te zetten en saaie interieurs om te toveren tot inspirerende werkruimtes.